top of page
The goal of this project was to add an extension to an existing building. The extension has to be unique while still respecting the original design.
The Smiths have lived in their home for many years, but now as their family is expanding, they realize they need more space. Since they are expanding, they decided that it's the perfect opportunity to make room for their garden as well. They love to garden and even though they have plenty of land for it, they would like to incorporate a conservatory into their home. They also decided on adding a family room. As their kids get older, they invite more friends over, and the Smiths would like to have a separate area for them to entertain their guests, and for the kids to play with theirs. Even when guests aren’t over, they can still watch movies and play board games together in their new family room.
bottom of page